Club Media and Culture

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Club Media and Culture


  • #2
    Welcoming Toure home live:



    https://www.facebook.com/OlympiacosF...f_t=live_video

    Comment


    • #3
      UEFA remembering this beautiful goal many years ago on this very day back in 97!!!! - Stelios.. vs Porto. :tocha: :tocha: :tocha: :tocha: :tocha:

      Comment


      • #4
        What a goalara

        Comment


        • #5
          Great goal, always have to look twice when I see Stelios with hair to make sure it's him haha

          Comment


          • #6

            Comment


            • #7
              Pretty sad state of affairs

              Comment


              • #8

                Comment


                • #9
                  The legend!!!

                  Comment


                  • #10
                    Tomorrow we mourn for 21 Greek fans (20 Olympiacos and 1 AEK) who were crushed to death at the turnstiles of Gate 7 at the Karaiskaki following a 6-0 win over AEK in 1981. It was the worst sporting disaster in Greek history and we remember their names and honour their memory.









                    [img width=450 height=600]https://scontent.flhr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/51453474_2484492931578327_514217618098356224_n.jpg ?_nc_cat=104&_nc_ht=scontent.flhr1-1.fna&oh=d4c64a95c370592ce717d2abed2aa6d2&oe=5CB55 DC1[/img]



                    Comment


                    • #11
                      Olympiacos congratulates Atromitos and Aris on their success tonight:

                      "Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγχαίρει τον Άρη και τον Ατρόμητο για την πρόκρισή τους στον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa League. Καλή συνέχεια στο ευρωπαϊκό «ταξίδι» σας".

                      Comment


                      • #12
                        Good to see, hope fat boy can stay consistent

                        Comment


                        • #13
                          Great interview with Martin's assistants:

                          Ο Αντόνιο Ενρίκες αρχικά αναφέρθηκε στο αν πίστευαν όταν ήρθαν ότι η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός θα γινόταν το δεύτερο σπίτι τους για να τονίσει: "Πάντα πίστευα ότι τουλάχιστον θα ολοκληρώναμε το πρώτο μας συμβόλαιο στην ομάδα, γιατί αυτό συνέβαινε σε όλους τους συλλόγους από όπου περάσαμε. Τρία χρόνια στη Μαρίτιμο, τρία χρόνια στη Ρίο Άβε και δύο χρόνια στη Βιτόρια. Πίστευα πως παρόλο που στο πρόσφατο παρελθόν ο Ολυμπιακός άλλαξε πολλούς προπονητές, εμείς θα καταφέρναμε να μεταδώσουμε την ποιότητα που φέρναμε σε όλους τους συλλόγους που δουλέψαμε. Ήμουν λοιπόν σίγουρος ότι τουλάχιστον το πρώτο συμβόλαιο θα το ολοκληρώσουμε ως το τέλος. Ευτυχώς τα πράγματα ήρθαν, έτσι ώστε να συνεχίσουμε στον Ολυμπιακό".

                          Από την πλευρά του, ο Ρουί Πέδρο Κάστρο, επισήμανε: "Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει ένα στάτους στην Ελλάδα, στο παγκόσμιο και σε αυτή την περίπτωση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο που μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε όμορφα πράγματα. Στην Ελλάδα πρέπει πάντα να είμαστε προετοιμασμένοι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Στην Ευρώπη είναι πιο δύσκολο, όμως βήμα-βήμα θα συνεχίσουμε. Με αυτή την έννοια έχουμε ήδη καταφέρει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πολλά και έτσι θα συνεχίσουμε βήμα-βήμα προσπαθώντας να κερδίσουμε περισσότερα πράγματα. Δεν ξέρω ως που θα καταφέρουμε να φτάσουμε, ωστόσο θα τα δούμε όλα για να κάνουμε τους φιλάθλους μας ευτυχισμένους".

                          Στη συνέχεια, ο Αντόνιο Ενρίκες κλήθηκε να εντοπίσει τις διαφορές του ελληνικού με το πορτογαλικό ποδόσφαιρο, για να απαντήσει χαρακτηριστικά: "Το πάθος στην Ελλάδα είναι τεράστιο για όποιον ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Το θέαμα μέσα στο παιχνίδι είναι καταπληκτικό. Θα μου άρεσε πολύ αν συνέβαινε κάτι που θα μπορούσε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το θέαμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και παράλληλα να βοηθήσει τον ποδοσφαιριστή που παίζει εδώ στην Ελλάδα. Αυτό είναι οι αγωνιστικοί χώροι. Αυτό πάνω απ’ όλα. Όπου κι αν παίξαμε, όλες οι ομάδες έχουν σπουδαία ποιότητα, όμως αυτό θα έδινε ένα τεράστιο άλμα όχι μόνο στον Ολυμπιακό αλλά και σε όλες τις ομάδες. Όλες θα μπορούσαν να παρουσιάζουν καλύτερο θέαμα και να δημιουργήσουν ένα καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Γιατί η Ελλάδα έχει πάρα πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική ποιότητα, αλλά αυτός ο μικρός παράγοντας θα μπορούσε να βελτιώσει πολύ γρήγορα και ακόμα το ποδόσφαιρο".

                          Ο Ρουί Πέδρο Κάστρο από την πλευρά του, στέκεται στις ακαδημίες, τονίζοντας: "Νομίζω πως οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες. Ίσως το πορτογαλικό ποδόσφαιρο είναι καλύτερα δουλεμένο όσον αφορά τις ακαδημίες και μπορεί και δίνει παίκτες στις πρώτες ομάδες. Πιστεύω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο σε αυτό τον τομέα θα μπορούσε να εξελιχθεί κι άλλο κάνοντας το επόμενο βήμα έτσι ώστε το πρωτάθλημα να έχει περισσότερους γηγενείς ποδοσφαιριστές, κάτι το οποίο συμβαίνει σποραδικά. Σε αυτό τον τομέα μπορεί να εξελιχθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο".

                          Τέλος, οι δύο βοηθοί του Πέδρο Μαρτίνς τοποθετήθηκαν και για το μέλλον, για το πως το έχουν φανταστεί. "Φιλοδοξία μου για το άμεσο μέλλον είναι να συνεχίσω να βοηθώ τον Πέδρο και να βοηθάω να μεγαλώνει αυτός ο τεράστιος σύλλογος. Αυτή είναι η φιλοδοξία μου για το άμεσο μέλλον και σε αυτό είμαι συγκεντρωμένος, μόνο σε αυτό", δηλώνει ο Αντόνιο Ενρίκες, ενώ ο Ρουί Πέδρο Κάστρο, επισημαίνει: "Το μέλλον μου αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένο με τον Ολυμπιακό και οι φιλοδοξίες μου δεν έχουν όριο, όπως και οι φιλοδοξίες του συλλόγου".

                          Comment


                          • #14
                            The Portuguese seem to know more about football than the Greeks. When Paulo Bento was coach he integrated Retsos, Manthatis, Nikolaou and Androutsos. Olympiakos needs to get better in developing the youth. We need all teams to trust in the youth. We need to start producing players otherwise Greek football will suffer. Especially the national team.

                            Comment


                            • #15












                              Comment

                              Working...
                              X